MSTAR – Promosi belanja berbaloi-baloi bersama Senheng, senQ Digital Station

Wow! Promosi belanja berbaloi-baloi bersama Senheng, senQ… Sehingga 10 peratus rebat untuk semua! SIAPA yang tidak teruja jika menerima baucar e-tunai dan baucar ansuran enam bulan tanpa caj? Percaya atau tidak, itulah yang bakal anda nikmati apabila berbelanja barangan elektrik dan elektronik bersama Senheng dan senQ Digital Station (senQ). Pelanggan berpeluang untuk menerima antara empat pilihan […]

LEESHARING- SENHENG 和 senQ Digital Station隐藏版优惠!

SENHENG 和 senQ Digital Station隐藏版优惠!这样买电器竟然可额外获得4项优惠!高达 10%* 回扣!! 猜猜今天小编在外闲逛的时候发现了什么?!好久没外出逛逛街了,今天小编闲来无事就到附近的SENHENG走走,选购完电器准备去付款的时候,一个热心的工作人员对着小编 一阵疯狂输出,结果居然让小编发现了这个SENHENG的隐藏版优惠,这种好康当然要分 享给大家知道啦!经工作人员介绍,小编发现SENHENG正做着一连串的特价优惠,凡使 用PAYLATER这个付款方式就可以额外获得四项优惠!其中更包括了高达10%*的即时回扣!… Click here to read full details

Siakap Keli – Aplikasi Beli Secara Ansuran Tanpa Caj

“Korang Kene Decide Betul-betul”, Aplikasi Ni Bagi Korang Beli Barang Ansuran Tanpa Cas ‘Interest’, Tapi….. Di zaman serba moden sekarang ni kita semua dah menggunakan kaedah online shopping menggunakan aplikasi bila nak membeli sesuatu barangan. Semuanya boleh dilakukan dengan mudah dengan hanya menggunakan jari. Tapi, macam mana pula dengan barangan yang menggunakan kaedah pembayaran ansuran? […]

GOODY25 – 独乐乐不如众乐乐!

独乐乐不如众乐乐!只要分享这个App 给你的家人闺蜜,就能获得现金回扣!分享得越多,就能获得越多! 临近年关,想买的东西太多了,怎么办呢?今年的花红貌似“冻过水”呢,真叫人着急啊!购物车里满满的wishlist难道就买不了了吗? 别烦恼,让小编推荐你们一款最近特别火的“先买后付” (Buy Now, Pay Later) App吧!铛铛!! 就是PAYLATER APP啦,它可是唯一一个能在App里面直接shopping的! 偷偷告诉你们哦,PAYLATER APP现在还有Referral Rewards以及一系列的新年优惠好康呢,让你有机会爽拿高达RM388电子现金券!… Click here to read full details

Rotikaya – Ini Baru Rancak Shopping

Ini Baru Rancak Shopping! ‘Beli Dulu Bayar Kemudian’ Guna Aplikasi Ini Jer Kalau anda perasan sekarang ni pembelian barang secara dalam talian atau pun online menggunakan aplikasi beli dulu bayar kemudian dah semakin ‘menjadi-jadi’ kan? Guna jari saja, haha. Anda mesti tertanya-tanya kan macam mana caranya? Senang jer, anda boleh membeli dahulu dan membuat pembayaran […]

MSTAR – Raikan “Syeok la PAYLATER”

Promosi menarik untuk semua… raikan “Syeok la PAYLATER” TREND kaedah pembayaran ‘beli dulu bayar kemudian’ menjadi semakin rancak di Malaysia apabila ia dapat memudahkan orang ramai untuk memiliki barangan yang mereka idamkan melalui sistem pembayaran ansuran sama ada membeli belah di kedai fizikal mahupun di atas talian. Apa yang lebih menarik bersama PAYLATER, kini menawarkan promosi eksklusif dimana […]

THE STAR – PAYLATER app rewards shoppers

PAYLATER app rewards shoppers SAVVY shoppers using the PAYLATER app for the best shopping experience are in for a treat with its anniversary campaign from Nov 1 to 7. This “buy now, pay later” (BNPL) app, which allows users to pay for their purchases via an instalment plan with their debit card or credit card, […]

World of Buzz – RM500 Shopping Spree

This New App Is Giving Away RM1.5K For M’sians To Shop, Here’s Everything You Need To Know! For many of us, shopping is a form of escapism. We can spend hours and hours just browsing online shopping sites, adding items to our cart and then leaving them there until we find the courage to click […]

UTUSAN – Norma baharu beli-belah

Tak perlu tunggu gaji, beli barang bila-bila masa sahaja PETALING JAYA: Bayangkan ada barang keperluan di rumah anda habis tetapi wang dalam akaun semakin susut kerana gaji belum masuk. Mahu tak mahu, barang perlu dibeli tetapi bagaimana jika tiada wang? Jangan risau. Anda tidak perlu tebal muka pinjam dari adik-beradik atau membeli menggunakan kad kredit […]

OHBULAN – Berpeluang Menang Nintendo Switch

Sertai Peraduan PAYLATER, Berpeluang Menang Nintendo Switch & Pemberian Baucar Tunai Bernilai RM10,000! Korang pernah dengar tak tentang aplikasi  PAYLATER dimana ia adalah salah satu aplikasi yang menyediakan kemudahan pembiayaan yang fleksibel. Aplikasi ini juga membolehkan korang untuk membeli belah tau! Selain itu, PAYLATER juga menyediakan tawaran dan contest menarik. Kalini, korang mesti kena join! Ha…nak tau apa lagi yang best, […]